Irtokalusteet, valaistus sekä tekstiilisuunnittelu

YIN & YANG DESIGN toteuttaa kaunista sekä käytännöllistä sisustussuunnittelua. Tilan sisustus viimeistellään irtokalusteilla, valaistuksella sekä tekstiilisuunnittelulla.


Tutustu tällä sivulla näihin osa-alueisiin tarkemmin, ota yhteyttä ja tilaa avaimet käteen -paketti tai esimerkiksi pelkkien irtokalusteiden uusiminen!

Irtokalusteet

Kalusteiden sijoittelulla voidaan vaikuttaa oleellisesti tilantuntuun ja huoneen toimivuuteen.


Kalusteiden yhteensopivuuteen on myös kiinnitettävä huomiota. Vanhojen ja uusien kalusteiden yhdisteleminen on hauskaa mutta myös haastavaa. Siinä prosessissa suunnittelijan ammattitaito auttaa varmasti!

Myös kalusteiden valinnoissa on järkevää suunnata katseet pidemmälle tulevaisuuteen ja panostaa sisustuksen ajattomuuteen sekä kestävyyteen. Laadukkaiden kalusteiden ja valaisimien ajattomissa mallistoissa on selkeä muotokieli ja viimeistellyt yksityiskohdat.

Tekstiilit

Tekstiileillä, verhoilla ja matoilla saadaan tuotua lisää kerroksellisuutta, pehmeyttä ja mielenkiintoa tilaan, sekä parannetaan tilan akustiikkaa.


Kalusteiden tekstiileillä voidaan korostaa tilan tyyliä ja värimaailmaa. Kun siihen vielä lisätään onnistunut valaistus, joka tuo huoneen parhaat puolet esiin, harmoninen kokonaisuus ja vaikutelma on valmis.

Valaistus

Valaistus vaikuttaa oleellisesti tilan lopulliseen visuaaliseen ilmeeseen. Valon väri, teho, paikka, sisustusvalaisimen muodot, valokeilat valaisimissa ja kohdistukset – kaikki nämä vaikuttavat merkittävästi lopputulokseen. Vasta kun tilan valaistus on suunniteltu hyvin, puhkeaa koko komeus kukkaan!

Jotta valaistus tilassa on paras mahdollinen, tarvitaan myös tietoa pintamateriaaleista. Esimerkiksi tummat seinät syövät valoa, kun taas vaaleat pinnat heijastavat valoa. Materiaalin tai värin kiiltävyysaste vaikuttaa myös oleellisesti valon käyttäytymiseen pinnassa.

Kun pintamateriaalit on valittu, helpottuu oikeansävyisten valonlähteiden, polttimoiden ja valaisimien valinta kuhunkin tilaan. Varsinkin uudiskohteessa, jonne tehdään aina kokonaisvaltainen sähkösuunnitelma, voidaan vielä paremmin keskittyä siihen, että valaistussuunnitelma sopii kohteeseen halutulla tavalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Mikäli kaipaat ammattilaisen toteuttamaa sisustusta uuteen tai vanhempaan kohteeseen, ota yhteyttä YIN & YANG DESIGNiin ja pyydä tarjous kaiken kattavalle paketille tai vain yhdelle osalle, kuten tekstiilisuunnittelulle!

Yhteystiedot