Minä, Charlotta

YIN & YANG DESIGNin perustaja, sisustussuunnittelija Charlotta Savander on esteetikko, visuaalisen maailman rakastaja, sekä parantumaton romantikko.


Suunnittelu ja design on minulle elämäntapa sekä ammatti. Tutustu tällä sivulla tarkemmin tarinaani sekä näkemyksiini. Mikäli olet kiinnostunut pintamateriaalisuunnittelusta tai muusta design-palvelusta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimivuus ja estetiikka

Kodin tilojen toimivuus ja harmonia ovat minulle tärkeitä. Käytännönläheisenä ihmisenä arvostan suuresti toiminnallisuutta, estetiikkaa unohtamatta. Kun asiat tehdään oikein, kokonaisuudesta tulee samaan aikaan toimivampi sekä kauniimpi. Liian usein joudumme valitsemaan näiden kahden väliltä, vaikka tila voi olla samalla sekä näyttävä että käytännöllinen. Oikeilla ratkaisuilla nämä ominaisuudet tukevat toisiaan.

Vahvuuksiani ovat desigin ja vintagen yhdistäminen, pintamateriaalituntemus, märkätilat, keittiöt sekä värit ja struktuuri.

Minulle laatta- ja maalikaupat on kuin karkkikauppoja ja  antiikki- ja vintagemarkkinat inspiroivat suunnattomasti !

Kauniin, toimivan ja käytännöllisen keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteleminen on minulle sydämen asia.

Yhdistelen materiaaleja ja värejä arkitehtuurin, tilan, valon ja halutun tyylin mukaan välillä rohkeastikin jotta haluttu tunnelma rakentuu kauniiksi kokonaisuudeksi.

Tutustu palveluihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jos kiinnostuit Charlottan ja YIN & YANG DESIGNin palveluista, ota yhteyttä ja pyydä tarjous pintamateriaalisuunnittelulle tai muulle sisustuspalvelulle!