Minä, Charlotta

Ota yhteyttä

YIN & YANG DESIGNin perustaja, sisustussuunnittelija Charlotta Savander on esteetikko, visuaalisen maailman rakastaja, sekä parantumaton romantikko.


Suunnittelu ja design on minulle elämäntapa sekä ammatti. Tutustu tällä sivulla tarkemmin tarinaani sekä näkemyksiini. Mikäli olet kiinnostunut pintamateriaalisuunnittelusta tai muusta design-palvelusta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Charlottan tyyli

Elän vahvasti siitä, mitä näen ja katselen maailmaa uteliaana "oman linssini läpi" aistien, tunnustellen sekä uusia tuulia haistellen. Vahvuuteni sisustuksessa on vanhan ja uuden yhdisteleminen, design ja vintage sekä persoonallisten ratkaisujen ja väriharmonian löytäminen. Huonekaluissa minua viehättävät pelkistetyt muodot, skandinaavinen design ja muotoilu. Pintamateriaalit saavat olla laadukkaita ja ajattomia. Rakastan kauniita rakennuksia ja taloja. Silmäni lepää niissä. 


Sisustuksissani pyrin aina ottamaan huomioon rakennuksen luonteen kunnioittamalla sitä ja tuomaan sen parhaat puolet esiin. Tilan valo, valaistus ja valaisimet ovat myös tärkeitä sisustuksissani. Käytän tarvittaessa rohkeitakin värejä ja ratkaisuja sisustussuunnitelmissani, tietenkin aina yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Asukkaiden elämä ja kalusteet tekevät lopputuloksesta uniikin ja kodikkaan. Sovellan työssäni Feng Shui -ideologiaa ja "East meets West" näkyy kädenjäljessäni.

Toimivuus ja estetiikka

Kodin tilojen toimivuus ja harmonia ovat minulle tärkeitä. Käytännönläheisenä ihmisenä arvostan suuresti toiminnallisuutta, estetiikkaa unohtamatta. Kun asiat tehdään oikein, kokonaisuudesta tulee samaan aikaan toimivampi sekä kauniimpi. Liian usein joudumme valitsemaan näiden kahden väliltä, vaikka tila voi olla samalla sekä näyttävä että käytännöllinen. Oikeilla ratkaisuilla nämä ominaisuudet tukevat toisiaan.

Tutustu palveluihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jos kiinnostuit Charlottan ja YIN & YANG DESIGNin palveluista, ota yhteyttä ja pyydä tarjous pintamateriaalisuunnittelulle tai muulle sisustuspalvelulle!